voorwaarden
contact
referenties

 

Reclame frame

Bent u op zoek naar een reclame frame om te plaatsen bij uw bedrijfspand, bouwproject of op uw evenement? Dan heeft Bouwbordverhuur.nl de perfecte oplossing voor u! Bouwbordverhuur.nl, een initiatief van Get Bannered, introduceert een nieuw concept. Hierbij huurt u een reclame frame voor de tijd dat u hem nodig heeft. U bespaart hiermee de dure aanschafkosten van een frame. Daarnaast neemt het team van Bouwbordverhuur.nl u alle zorg uit handen. Het frame wordt gemonteerd en gedemonteerd, en Bouwbordverhuur.nl zorgt voor hoogwaardig PVC zeildoek dat bedrukt wordt met uw reclame en gespannen wordt in het frame. Een reclame frame is al te huur vanaf 895 euro per jaar bij een afmeting van 2m bij 2m. Het frame is verkrijgbaar in diverse afmetingen om perfect aan te sluiten bij uw wensen.
Wilt u meer informatie ontvangen of een offerte opvragen, neemt u dan contact op via de contact-button in de navigatie balk. Het team van Bouwbordverhuur.nl staat klaar voor al uw vragen!
Voor permanente constructies verwijzen wij u naar www.getbannered.nl, de specialist op het gebied van frameconstructies, spandoeken, megadoeken, banners en vlaggen.