voorwaarden
contact
referenties

Reclame doek

Zoekt u een reclame doek om te plaatsen bij uw evenement, uw bedrijfspand of bouwproject? Dan biedt Bouwbordverhuur.nl een goedkope en makkelijke oplossing voor u! Bouwbordverhuur.nl levert een totaalpakket, bestaande uit montage en demontage van het frame, vervaardigd uit aluminium buizen. In dit frame wordt uw reclame doek gespannen. Dit doek wordt gemaakt van PVC zeil doek en wordt standaard full colour bedrukt. Het voordeel van dit concept is dat u het reclame frame huurt voor de tijd dat u het nodig heeft. U bespaart hiermee de hoge aanschafkosten. De degelijkheid van het materiaal zorgt ervoor dat uw reclame mooi blijft onder alle weersomstandigheden. Bouwbordverhuur.nl biedt een totaalpakket aan, inclusief montage en demontage van het reclame frame. Hiermee neemt het team van Bouwbordverhuur.nl voor u alle zorg uit handen!
Voor meer informatie of voor het opvragen van een offerte kunt u contact met ons opnemen via de contact- button in de navigatiebalk. Onze medewerkers staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden!
Bent u op zoek naar een los reclame doek? Dat kan! Hiervoor verwijzen we u door naar www.getbannered.nl, dé specialist voor al uw banners, spandoeken, megadoeken en vlaggen.