voorwaarden
contact
referenties

Informatie borden

Bent u op zoek naar informatie borden voor op uw evenement, bij uw bedrijfspand of bouwproject? Bij Bouwbordverhuur.nl bent u aan het juiste adres! De borden van Bouwbordverhuur.nl bestaan uit een aluminium frame, waarin een hoogwaardig PVC zeildoek wordt gespannen. Dit PVC zeildoek wordt standaard full colour bedrukt met al uw bedrijfs informatie. In tegenstelling tot de traditionele informatie borden, die worden vervaardigd uit trespa platen en houten balken en sterk aan slijtage onderhevig zijn, blijft het materiaal van de borden van Bouwbordverhuur.nl mooi in weer en wind. Dit maakt te borden van Bouwbordverhuur.nl het ideale visitekaartje voor al uw informatie!
Bouwbordverhuur.nl biedt een totaalpakket aan, inclusief montage en demontage van de borden. Tevens levert Bouwbordverhuur.nl stormschadegarantie op de constructies. Informatie borden zijn al verkrijgbaar vanaf € 895,- per jaar bij een afmeting van 2m bij 2m. De borden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen, om perfect aan te sluiten bij al uw wensen!
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team van Bouwbordverhuur.nl via de contact- button in de navigatiebalk. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden!